Pages

Wednesday, May 16, 2012

D'66 sponsor van het RTLNieuws of gewoon toeval?

In het RTL Journaal van half acht gisteravond, viel mij op hoezeer de D'66 posters op de achtergrond in beeld kwamen, tijdens interviews met niet D'66 politici. En dit was niet de eerste keer, vorige week gebeurde precies hetzelfde. Met de verkiezingen in aantocht, deed me dit denken aan een vorm van passieve reclame...

Ik kon het daarom niet laten om Frits Wester een tweet te sturen hierover. Tot mijn (positief) stomme verbazing kreeg ik nog een reply ook:

Om mijn punt even te verduidelijken, heb ik het journaal nog even online bekeken, en daarbij een paar voorbeelden gekopieerd:

Arie Slob,  D'66?
Frits Wester, D'66?

Alexander Pechtold, D'66
Jolande Sap, D'66?
Jan Kees de Jager, D'66?
Enfin, als prominent van een van deze partijen zou ik me in de toekomst liever voor m'n eigen deur willen laten interviewen...

No comments:

Post a Comment

I like interaction, thank you!

Note: Only a member of this blog may post a comment.