Pages

Friday, November 1, 2019

Turkse Toeristen

Vandaag ga ik op stap met twee Turkse toeristen die een stukje Nederland willen zien. Begin dit jaar was ik op bezoek bij hen in het gastvrije Turkije. Zij spreken geen Nederlands en ik geen Turks, dus het lijkt me leuk om naar het Rijksmuseum of Mauritshuis te gaan. Jammer genoeg bieden geen van beide een oortelefoontje aan in het Turks.

Dit snap ik niet. Turkije, Marokko en Polen de landen waar de meeste immigranten vandaan komen. Bijna elke gemeente-folder biedt haar info in deze talen.

Welnu, dan maar een stille tocht door het museum... Zonder integratie...
Gemiste kans, lijkt me.
Zoveel moeite kan dit niet kosten, toch?

No comments:

Post a Comment

I like interaction, thank you!

Note: Only a member of this blog may post a comment.